ARIJANA ČULINA I MONOKOMEDIJA “DISCO BABA” 25.08.2023. – Turistička zajednica općine Topusko – TZO Topusko Skip to main content

U sklopu ljetne manifestacije Turističke zajednice Općine Topusko, „Kraljica jezera 2023. – Ljeto u Topuskom“, pozivamo Vas u petak, 25.08.2023. u Topusko (vanjski bazeni Top-Termi – Jungle Đon) s početkom u 20:00h kad gostuje jedna od naših najpoznatijih komičarki, Arijana Čulina s hit predstavom “Disco baba”.

Mono komedija DISCO BABA napisana je već prepoznatljivim rukopisom Arijane Čuline. Monologe kroz koje na njen komičan i iskren način progovara o starenju, muškarcima, djeci, ženama koje svim sredstvima nastoje sačuvati mladost, susjedama, samopomoći, presijeca poznatim hitovima 80-ih koji su obilježili njezinu mladost. Riječi pjesama su na komičan način prilagođene tekstu tako da cijela predstava još više ima naglasak na satiri s kabaretskim štihom. Radi se o ženi koja je zašla već u neke godine i lamentira o svemu što joj se događalo i situaciji u kojoj se nalazi. Pravi rezime prohujalih godina raspravljajući o tome kako je danas gotovo zabranjeno ostarjeti, o muškarcima kojima opada interes za starijim ženama, djeci koji zanemaruju roditelje i sve teže postaju samostalni, općenito o modernom vremenu koje se razlikuje od onoga u kojem je odrastala, izlazila, družila se, doživjela prve ljubavi i na koje je asocira disko glazba tog vremena.

DISCO BABA odlučila je odbaciti dosadan i učmali život u kojem bi trebala još samo strpljivo sačekati svoj sudnji dan. Odlučila je postati DJ. Uzor joj je Tina Turner.

Ulaz je besplatan, veselimo se Vašem dolasku!

Ostavite komentar