Dječja predstava “Znakovi za najmanje” 02.08.2022. – Turistička zajednica općine Topusko – TZO Topusko Skip to main content

Pozivamo svu malu dječicu, a i onu malo veću, da 02.08.2022. u 19:00h dođu u park „Opatovina“ na  izvođenje predstave „Znakovi za najmanje“ gdje će naučiti sve o ponašanju u prometu.

Kazalište Smješko iz Zagreba i glumica Mirta Zečević djeci će izvesti predstavu ”Znakovi za najmanje”. Cilj ove edukativne predstave  je kroz igru i zanimljive situacije istaknuti važnost pravilnog ponašanja djece u prometu. U ovoj veseloj, ali i poučnoj predstavi glavni lik je semafor koji djecu na raskrižju upoznaje sa svojim prijateljima prometnim znakovima. Kroz priču i pjesmu te dramske i lutkarske elemente djeca će ponoviti svoja znanja o prometnoj kulturi te naučiti i nešto novo.

Kazalište Smješko, u suradnji s MUP-om Republike Hrvatske, surađuje na ovom projektu već dugi niz godina, predstave su za djecu besplatne, a izvode se kao zajednička edukativno-preventivna aktivnost s ciljem zaštite djece u prometu.

Ostavite komentar