Rafting na rijeci Glini – Turistička zajednica općine Topusko – TZO Topusko Skip to main content

Jučer, 21.08.2022. održan je prvi rafting rijekom Glinom čiji spust je trajao 3 sata. Imali smo jedan ispunjen dan prožet smijehom, zabavom, zajedničkim druženjem te opijajućim mirisom prirode i njenih ljepota.

Nadam se da će ovaj rafting postati dio naše turističke ponude i tako potaknuti što veći broj ljudi na sportsko-rekreativni oblik turizma jer je to izvrstan način da provedete kvalitetno vrijeme u prirodi i uživate sa svojom obitelji i prijateljima.

Naša zadaća je da čuvamo naše rijeke kako bi i buduće generacije mogle uživati u njima. Odnosimo se s poštovanjem prema njoj i zauzvrat ćemo naučiti kako ju slušati i očuvati, jer rijeka je izvor života.

Vidimo se i sljedeće godine kad će rafting biti otvoren za sve naše građane Topuskog i okolnih mjesta, naše privatne iznajmljivače i djelatnike Top-Termi, razne udruge i ustanove, i naravno drage nam goste, jer želimo da uživate i ostavite sve brige na rijeci Glini…

Za kraj želim zahvaliti svima koji su pomogli u organizaciji – od zavičajnog kluba Marinbrod koji nam je posudio čamce, Općine Topusko, do raznih udruga i volontera. Hvala!

Ostavite komentar